Online 3D filament kopen

Amazon.nl

Er zijn verschillende sites waar je online je 3D filament kan kopen. Vaak bied een site alleen filament van één bepaald merk aan. Iets wat ik zelf niet heel prettig vind. Zelf vergelijk ik namelijk graag de prijzen, ervaringen van anderen en verschillende merken.


Koop je 3D filament op Amazon.nl

Koop je je 3D filament op Amazon.nl? Dan ben je niet alleen verzekerd van het grootste aanbod, beste service en verschillende reviews, maar ontvang ik als affiliate van Amazon.nl (verbinder, samenwerker, red.) een heel klein percentage van je aankoopbedrag. Dit heeft geen invloed op het door jou te betalen aankoopbedrag of de prijzen die op Amazon.nl aanwezig zijn. Die vergoeding wordt door Amazon zelf aan z’n affiliates uitbetaald. Je helpt dus niet alleen jezelf aan de beste deals, maar ook ontvang ik een kleine bijdrage voor het verstrekken van die informatie aan jou. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met mij op!


Veel verschillende merken

Mede om die reden bestel ik regelmatig via Amazon.nl. Deze website bevatten filament van alle grote merken, zoals eSun, XYZprinting, FormFutura en REAL, maar ook minder bekende merken, zoals Eryone en kexcelled. Zo kom je nog eens in aanraking met nieuwe spelers op de markt, maar ook zijn er vaak speciale aanbiedingen aanwezig.

>>>> Lees hier alles over verschillende merken 3D filament


De meeste soorten 3D printer filament

Daarnaast bieden ze de meeste soorten, kleuren en hoeveelheden 3D filament aan en kan je door handige filters toe te passen gemakkelijk je gewenste 3D filament vinden.

>>>> Lees hier meer over de verschillende soorten 3D filament


3D filament reviews

Een andere mooie bijkomstigheid, is dat er op dergelijke websites als Amazon handige reviews geschreven staan. Dit maakt het vergelijken van je 3D filament nóg makkelijker en overzichtelijker.


3D Filament kopen bij Amazon.nl

3D filament kopen op Amazon.nl

Ook Amazon is van alle markten thuis als het gaat om 3D printen:

>>>> Bekijk hier 3D filament

>>>> Bekijk hier 3D printers

>>>> Bekijk hier 3D pennen

>>>> Bekijk hier 3D printer onderdelen

>>>> Bekijk hier 3D print accessoires

>>>> Bekijk hier afzuigkappen voor in je keuken om de geur van vers geprint ABS mee weg te krijgen 🙂


Online 3D filament shops

Er zijn er echt veel meer die online 3D filament aanbieden. Heel veel zelfs. Er zijn er echter maar een paar die zóveel aanbieden als bovenstaande twee. Alles overzichtelijk in één webshop.

Happy buying/printing!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *